Ja, ik steun
Volt

Met jouw donatie voeren we campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in november!

Doneer eenvoudig online

Doneer via bankoverschrijving

Maak je donatie over naar NL38 TRIO 0379292440 onder vermelding van: “Steun Volt Tweede Kamercampagne” ten name van Volt Nederland.

 • Ruben van de Meent

  “Ik heb gedoneerd aan Volt omdat het tijd is voor nieuwe politiek. We moeten stoppen met politieke spelletjes spelen, maar samenwerken om de huidige problemen op te lossen!”

 • Alexandra Griffejoen

  “Ik vind het mooi om te zien hoe jonge en snelgroeiende partij als Volt al impact heeft gemaakt. Hopelijk helpen onze donaties om een volgende stap te zetten in deze verkiezingscampagne!”

 • Rein Sevenstern

  “Als actief lid én donateur steun ik Volt graag. Volt vertegenwoordigt voor mij écht een nieuwe generatie in de politiek. Nú is het moment om hieraan bij te dragen en Volt te helpen doorgroeien op het ingezette pad!”

 • Rens de Boer

  “Ik steun Volt omdat ik het frisse, andere en jonge geluid anders zou gaan missen. Constructief, in verbinding, op het juiste niveau en positief ook m.b.t. zware onderwerpen. Ik heb zin in die toekomst, en hoop dat anderen meedoen (en doneren!) ”

 • Roel Yska

  “De oplossingen voor de huidige uitdagingen liggen in toekomstgericht leiderschap; een leiderschap waarbij nieuwe generaties de mogelijkheid krijgen om op te staan en politieke verantwoordelijkheid te nemen. Met mijn donatie hoop ik dat Volt een vuist kan maken in de komende verkiezingen! ”

 • Thijs de Maa

  “Ik doneer omdat het nu echt tijd is voor nieuwe politiek. Ik ben ervan overtuigd dat Volt problemen kan oplossen voor echte mensen, en dat de tijd nu rijp is voor verandering! ”

Wat doet Volt met jouw donatie?

We zetten jouw donatie 100% in voor de Tweede Kamercampagne:

Voor €25 maak je het mogelijk om 2 Volt vlaggen uit te hangen
Voor €50 kunnen we 12 Volt posters drukken en plakken
Voor €95 geef je 3.200 mensen een Volt flyer van gerecycled papier
Voor €250 steek je 38 Volt vrijwilligers in paarse hesjes
Voor €500 zien 100.000 mensen een promotiefilmpje op Youtube
Wat doet Volt met jouw gegevens?

We gebruiken je gegevens alleen eenmalig om je donatie te verwerken in onze systemen. Donaties van meer dan €1.000 moeten wij melden bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Als je je ook opgeeft voor de nieuwsbrief gebruiken daarvoor alleen je naam en e-mailadres. Bekijk onze privacyvoorwaarden voor meer informatie over hoe Volt Nederland je gegevens bewaart.